Teknik Solar Enerji, güneş enerji santrallerinin (GES) yatırım ve teknik danışmanlığı, projelendirme, sistem tasarımı, lisanslı ve lisanssız santral kurulumları, lisans alımı ve işletme, ayrıca lisanssız üretim yönetmeliğine uygun olarak projeler planlama, projelendirme, finans ve uygulama ile kurulum sonrası teknik bakım, onarım konularında da hizmet veriyor. Endüstriyel kurulumların yanı sıra evsel çatı kurulumlarında da çözümler sunuyor. Şebeke bağlantılı (On-Grid) sistemlerin yanı sıra şebekeden bağımsız akü destekli sistemler (Off-Grid), güneş enerjili sulama sistemleri, LED aydınlatma sistemleri, güneş enerjili kamera sistemleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi alanlarda da hizmet vermektedir.

Teknik Solar Enerji, yıllık 40 MW güneş paneli üretim kapasitesi ile kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla faaliyetini sürdürüyor.

MİSYONUMUZ & VİZYONUMUZ

Teknik Solar Enerji, yaşadığımız gezegenin enerji ihtiyacını temiz kaynaklarla karşılamak için öncülük ederek, güneş enerjisinin kullanımını yaygınlaştırıp, insanoğlunun geleceğini yeni teknolojiler ile destekleyip, dünya ekonomisine katkı sağlamayı ve gelecek nesillere yaşanabilir bir doğa bırakmayı amaç edinmektedir. Teknik Solar Enerji, dürüst, güvenilir, ilkeli ve fikir sahibi bir kuruluş olarak varlığını uzun süreler devam ettirebilmeyi görev edinmektedir.

KALİTE VE SERTİFİKASYON

Teknik Solar Enerji, insanoğlunun yaşamını daha sürdürülebilir kılabilmek için duyarlı davranarak yeni teknolojiler sunan, tüm ürün ve hizmetlerinde önceliği müşteri odaklılık ve yüksek kalite olan, sektörde fark yaratan ve kendi sektöründe dünya lideri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir firmadır. CE, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007, ISO/IEC 27001:2013, ISO 14001:2015, standartlarındaki fabrikamızda üretilen güneş panellerimiz, sertifikasyon uygunluğu ve düzenleyici standartlarına sahiptir. Sahip olduğumuz bu değerler ile ürettiğimiz güneş panellerimizin 20 yıllık linear performans garantisi sahiptir.

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKAMIZ

Teknik Solar Enerji, kuruluşundan bugüne kadar birlik ve bütünlük, anlayış, mükemmellik, sorumluluk, yaratıcılık gibi unsurları temel alan değerleri esas almaktadır. Sürekli gelişim felsefesi ile faaliyet gösteren Teknik Solar Enerji, bunu alanlarında derin bilgi birikimine sahip, tecrübeli ve yetenekli kişilerden oluşan değerli ekibiyle gerçeğe dönüştürmektedir. Teknik Solar Enerji’de, çalışmak bir zorunluluk olmaktan çıkarak, eğlenceli bir alışkanlık haline gelir.